Menemde ozum ucun firlaniram))) mende ele bele casib girdim bura))parolumu yaddan cixmisdi)))indi ele bele Ulvi dedi girdim parolu tapdim forumdada bir iki weyi panelden duzeltdim owibkalari ))) ozun necesene ne var ne yox ? sabah geldiyin vaxt gelmesen 3-0 qelebe menimdi ))))
єηєяנι ¢ıяıя Administrator
Qeydiyyat : 29/11/10 İsmarıc sayı : 263
Mövzu: Geri: Çempionatla bağlı suallarınız və Çağırışlar Çər. Okt. 23, 2013 7:32 pm
Принц Из Рая ( 2007 ) yazıb:
єηєяנι ¢ıяıя yazıb:
Принц Из Рая ( 2007 ) yazıb:
Menim Problemim Senledi Elman Niye Gelmirsen Qaracuxura ? Zehmet Olmasa Gelmek Istediyin Tarixi Yeri Saati Yaz Gorusek Vaxt Gedir
Menemde ozum ucun firlaniram))) mende ele bele casib girdim bura))parolumu yaddan cixmisdi)))indi ele bele Ulvi dedi girdim parolu tapdim forumdada bir iki weyi panelden duzeltdim owibkalari ))) ozun necesene ne var ne yox ? sabah geldiyin vaxt gelmesen 3-0 qelebe menimdi ))))
Wukur mende yaxsiyam seni gordum lap yaxsi oldum) Tamam tatlim sabah mutleq gelecem
єηєяנι ¢ıяıя Administrator
Qeydiyyat : 29/11/10 İsmarıc sayı : 263
Mövzu: Geri: Çempionatla bağlı suallarınız və Çağırışlar Çər. Okt. 23, 2013 8:12 pm
Snookeristka yazıb:
Salamlar olsun butun cempionat oyuncularina.qrup (A) Xahiw edirem vaxtinizi gununuzu yazinki razilawib oyunumuzu oynayaq.Meni axtarsaz rus1 otaqinda olacam.Hamiya uqurlar.Admin sizede cox saqolun deyiremki bu sehifeni tewkil etmisiz yoxsa bilinmeyecek kim kimi axtarib kim axtarmayib).
R1pper
Qeydiyyat : 06/07/11 İsmarıc sayı : 9
Mövzu: Geri: Çempionatla bağlı suallarınız və Çağırışlar Ş. Okt. 26, 2013 12:06 am
Mezelenme, ne vaxt oynuyaq ardini 2 gundu seni tapa bilmirem
AMOR
Qeydiyyat : 17/10/11 İsmarıc sayı : 7
Mövzu: Geri: Çempionatla bağlı suallarınız və Çağırışlar B. Okt. 27, 2013 9:48 am
R1pper yazıb:
A M O R, Məzələnmə nikləri məlumat yazın nə vaxtlar oynaya bilərəm sizinlə
Seynen Ele Bil Oynadig Axi Birde Qismet Olsa Play Ofda Oynuyarig inwALLAH
Sponsored content
Mövzu: Geri: Çempionatla bağlı suallarınız və Çağırışlar