| Yumor)) | |
|
|
Müəllif | Ismarıc |
---|
МиЛаШкА Azerbaijan Moderator

Qeydiyyat : 28/12/10 İsmarıc sayı : 368
 | Mövzu: Yumor)) C.a. Dek. 30, 2010 11:12 am | |
| eziz forumcular bu bolmede bildiyiniz maraqli letifelerle bolushe bilersiniz | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

Qeydiyyat : 29/11/10 İsmarıc sayı : 392
 | Mövzu: Geri: Yumor)) C.a. Dek. 30, 2010 9:10 pm | |
| Dis Hekimi Kabinetinin Qapisinda Bu Sozler Yazir:Gulumseyin ! Ola Bilsin ki,Siz Bunu Axirinci Defe Edeceksiniz.) | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) C.a. Dek. 30, 2010 9:13 pm | |
| Qiz Nishanlisina Deyir - Men Seninle Evlene Bilmerem Sen Chox Xesissen. Al Buda Senin Nishan Uzuyun. Oglan Ise Cavabinda Deyir - Bes Qutusu Hani? | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| |
 | |

| |
 | |
PRODIGY

Qeydiyyat : 14/12/10 İsmarıc sayı : 84
 | Mövzu: Geri: Yumor)) C. Dek. 31, 2010 5:17 pm | |
| Bir gun yapon alimleri ogru tutmag ucun robot yaradiblar ve bu robotu sinagdan kecirtmek ucun Fransaya italiyaya ve Azerbaycana gondermek isteyirler .
1-ci Fransada ugurla kecir sinag ve yaponiyaya xeber gelibki robot yaxshi ishdeyir 20 dene ogru tutub 2-ci Italiyadanda xosh xeber gelirki bes robot sinagdan ela kecib 10 dene ogru tutub 3-cu indi Azerbaycandan 3-4 ay kecib ses yoxdu birde xeber gelibki robotu ogurlayiblar .) | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| |
 | |
PRODIGY

| |
 | |
E L V ! N Administrator

| |
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 2:02 am | |
| 3 həbsxanada yatana (amerikan,fransız,azərbaycanlı) hərəsinə bir it verirlər, ayrı-ayrı otaqlarda,yemək içmək nə qədər istəyirsən...öz itini kim danişdırsa buraxırıq onu evə. Nə isə...bir aydan sonra gəlirlər ki, amerikanlı bütün yeməkləri itə yedizdirib, özü arıqlıyıb çöpə dönüb, yalvarır ki, ay it sən canı bir söz de...fransız da ondan beş-betər. Azərbaycanlının yanına gəlirlər, görürlər Mamed uzanıb itin de yeməyin yeyib, öz yeməyin də...it arığlayıb, pis gündə, Mamedin yanında uzanıb yalvarır: "Mamed, ay Mamed! sən ölənlərinin goru, bir tikə çörək ver!... | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 2:02 am | |
| Mağazada: -Pişik neçəyədir? -200000 manat. -Aaaa. Dünən axı 50000-ə idi. -Düzdü, amma bu gün o, 150000 manatlıq tutuquşunu yeyib. | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 2:03 am | |
| Bir ushaq yolda dayanan hamilə qadından soruşur. Xala sizin qarnınız niyə belə böyükdü? Qadın cavab verir. Bala mən uşaq gözləyirəm. Bir az ondan aralıda astanovkada dayanan qarnı yeke kişini görüb, ona yaxınlaşır... Dayı bəs siz nə gözləyirsiz? Kişi cavab verir. Oğlum mən avtobus gözləyirəm. Uşaq deyir dayı onda velosiped olsa menə verərsiz? | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 2:04 am | |
| 3 nəfər hamilə arvad olur, birincisi deyir ki mən istəyirəm ki mənim uşağım böyüyəndə riyaziyyatçı olsun, uşaq doğulan kimi riyaziyyatçı olur. İkincisi deyir ki istəyirəm uşağım alim olsun, uşaq olan kimi alim olur. Üçüncüsü deyir ki mən istəyirem ki uşağım lotu olsun, uşaq doğulanda deyir ki çəkilin özüm çıxıram.. | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| |
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 2:15 am | |
| Bir gün bir binada yanğın olur. Möhlət ve Məhəbbət insanları xilas etmək üçün yardıma gedirlər.Möhlət yuxarıdan uşaqları aşaqıya atır ki,aşaqıda Məhəbbət onları tutsun. Birini atır,ikincini atır,üçüncünü atanda neqri atır,aşaqıda olan Məhəbbət Möhlətə deyirki,bəsdir yanmişdarı atdun,vaxt yoxdu | |
|
 | |
E L V ! N Administrator

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 2:16 am | |
| Bir gün bir nəfər aptekə girir və deyir: - Sizdə çörək var? Satıcı deyir ki, aptekdə çörək olmur, yox yoxdu. Kişi satıcının gözünü partladır. Səhəri gün yenə girir həmin Aptekə deyir: - Sizdə çörək var? Satıcı deyir yox. Kişi vurub o biri gözünü də partdadır. Satıcı bundan bezib Aptekə çörək qoyur. Kişi yenə gəlir və satıcı kişini qabaqlayır ki, çörək var. Kişi deyir ki, mənə indi çörək yox, Smetan lazımdı | |
|
 | |
PRODIGY

| Mövzu: Geri: Yumor)) Ş. Yan. 01, 2011 3:31 pm | |
| - E L V ! N yazıb:
- Bir gün bir nəfər aptekə girir və deyir:
- Sizdə çörək var? Satıcı deyir ki, aptekdə çörək olmur, yox yoxdu. Kişi satıcının gözünü partladır. Səhəri gün yenə girir həmin Aptekə deyir: - Sizdə çörək var? Satıcı deyir yox. Kişi vurub o biri gözünü də partdadır. Satıcı bundan bezib Aptekə çörək qoyur. Kişi yenə gəlir və satıcı kişini qabaqlayır ki, çörək var. Kişi deyir ki, mənə indi çörək yox, Smetan lazımdı bele getse vurub agzin burnunda partatacaq))) | |
|
 | |

| |
 | |
Sponsored content
 | Mövzu: Geri: Yumor))  | |
| |
|
 | |
| Yumor)) | |